40-letnica prepevanja našega zbora

Draga Mavovka, dragi Mavovec!

V letošnjem letu se spominjamo 120-letnice rojstva Alojzija Mava in 40-letnice prepevanja našega zbora, katerega članica/član si bil/a tudi ti.

V počastitev teh dveh obletnic želimo
v nedeljo, 7. oktobra 2018, v cerkvi Sv. Jakoba, pripraviti slovesno mašo s koncertom.
Povabimo te, da se nam pridružiš in zapoješ z nami.

Z vajami za ta jubilej bomo zopet pričeli v septembru. Redne vaje bodo vsako sredo zvečer (5., 12., 19. in 26. 9. in 3. 10.) v kapeli cerkve sv. Jakoba na Gornjem trgu. Na programu bodo pretežno Mavove pesmi, ki si jih že prepeval. Če te mika, te povabimo, da se nam pridružiš in zapoješ z nami. Okrepitve bomo res veseli, prispevala bo tudi k veličastnosti samega jubilejnega dogodka.
Naj te k sodelovanju nagovori besedilo »mavovske himne«, psalma Kjer je resnična ljubezen.
»Ko smo torej združeni vsi v eno, ljubezen v srcih skrbno ohranimo...veselimo v Njem se in radujmo!«

Da bi bila naša organizacija lažja, te prosimo, da svojo pozitivno odločitev o sodelovanju na vajah sporočiš na elektronski naslov: apzmav@yahoo.com Za dodatne informacije lahko pokličeš Alenko Grivec (041 956 241), Romano Drobnič (051 385 912), Toneta Perparja (041 241 794) ali katerega koli pevca/pevko iz aktualnega sestava zbora, ki ga poznaš.
Draga sopevka, dragi sopevec,

ker kljub trudu verjetno nismo uspeli zbrati naslovov vseh nekdanjih Mavovcev, te prosimo, da to vabilo posreduješ dalje tistim, s katerimi si še vedno v stiku oz. imaš njegove kontaktne podatke.

Veselimo se ponovnega srečanja, sodelovanja in obujanja spominov!

Mavovci

Komentarji

Priljubljene objave