Delovna jesen zbora

Lep pozdrav vsem članicam in članom zbora.
Poletja bo kmalu konec in prišla bo hladna jesen. In to, tudi za naš zbor, pomeni vrniti se k vajam za zaključni koncert letošnje sezone, to-je 30-letnice zbora. Koncert se bo zgodil nekje sredi novembra vsekakor pred 20.11. , datum še usklajujemo.

Vaje z zborom bomo pričeli 16. septembra ob 20.00. Na istem kraju (sv. Jakob), le da eno nadstropje višje, v večji dvorani. Nekje sredi oktobra bomo imeli tudi pevski vikend (pet in sob).
Marička je rekla, da le povabite ali pripeljite nove pevce, saj imajo do novembra še čas, da se priučijo programa.

Ob koncu naj povem, da se je Marička po skrbnem in dolgotrajnem premisleku odločila, da preda vodenje zbora Lovru. Zamenjava se bo zgodila po koncertu ob 30 letnici. Upravni in nadzorni odbor sta upoštevala obrazložitev Maričke zakaj odhaja (več vam bo povedala sama) in tudi sprejela njen predlog, da jo nadomesti Lovro. Lovro je že tudi na kratko opisal program, ki naj bi se v začetku bolj osredotočil na acapela petje, krajše skladbe, gospele.

Vsekakor se Marički, zahvaljujemo za 25 letno vodenja zbora, ki brez nje ne bi bil to kar je postal. Kot je sama dejala, je bil ta zbor njen četrti in najljubši otrok in ga ne bo nikdar pozabila.
Marička, tudi mi te ne bomo pozabili in si vedno dobrodošla v naši sredini.
Hvala ti.

Komentarji

Priljubljene objave